FSMVÜ | Üniversitemizin Projelerine İSTKA’dan Destek
Üniversitemizin Projelerine İSTKA’dan Destek

İstanbul Kalkınma Ajansı 2016 yılı Mali Destek Programı kapsamında 2 yeni projemiz desteklenmeye layık görülmüştür.

1. Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı kapsamında “TELE-SAĞLIK İSTANBUL”  Projesi

2. Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında Üsküdar Belediyesi'ne ortak olduğumuz ve proje kapsamında bir bağımlılıkla mücadele merkezi kuracağımız "DEĞER SENSİN" Projesi başarılı olmuştur.

Üniversitemize, İstanbul'a ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Projelerin hazırlanmasında katkı sağlayan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz.

Açıklanan yeni projelerle birlikte 2016 yılında bugüne kadar üniversitemizin toplam 6 projesi başarılı olmuştur.

Diğer Projeler:

1. BOSNA HERSEK'TE VAKIF MÜHRÜ (YTB)

2. AHMET YESEVİ'DEN GÜNÜMÜZE TÜRKİYE-KAZAKİSTAN MEDENİYET KÖPRÜLERİ (YTB)

3. II. TÜRKİYE-AFRİKA İLİŞKİLERİ SEMPOZYUMU - GELECEK PERSPEKTİFİ PROJESİ (TİKA)

4. BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÖNCÜ GENÇLER (YEŞİLAY)