FSMVÜ | Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Tarafından Üniversitemiz Projesi'ne Destek

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından hazırlanan II. Türkiye - Afrika İlişkileri Sempozyumu-Gelecek Perspektifi Projesi Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından desteklenmeye layık görülmüştür.

21-23 aralık 2016'da yapılacak sempozyum siyasi, ekonomik ve ilmi olmak üzere üç ana temadan oluşacak ve sempozyuma Türkiye ve Sudan'ın yanı sıra Afrika ülkelerinden birçok tebliğci katılacaktır.

TİKA tarafından desteklenen proje Sosyal Bilimler alanında uluslararası organizasyonların finansal olarak desteklenmesine iyi bir örnek oluşturmaktadır.

Projede emeği geçen Rektör Yrd. Prof. Dr. Fahameddin BAŞAR’a, Tarih Bölüm Bşk. Prof. Dr. Zekeriya KURŞUN’a ve Arş. Gör. Sami ARSLAN’a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.