FSMVÜ | THY Kabin Memuru Adayları İngilizce Seviye Tespit Sınav Sonuçları
Duyuru Arşivi
THY Kabin Memuru Adayları İngilizce Seviye Tespit Sınav Sonuçları

Dünyanın ilk on ekonomisine girme hedefi güden bir ülke olarak Türkiye’nin yeni ve daha kapsamlı bir politika çerçevesinde kadınların iş gücüne kazandırılıp niteliklerinin artırılmasına dönük İstanbul Kadın İstihdam ve Girişimcilik Merkezi Projesi kapsamında 16.01.2016 tarihinde gerçekleşen THY Kabin Memuru Adaylarına yönelik uygulanan İngilizce Seviye Tespit Sınav sonuçları açıklanmıştır.

Esenler Belediyesi THY Kabin Memuru Adayları Sınav Sonuçları için tıklayınız.

Üsküdar Belediyesi THY Kabin Memuru Adayları Sınav Sonuçları için tıklayınız.

ÖNEMLİ BİLGİLER

Proje kapsamında İngilizce dil eğitimini almaya hak kazanan Kabin Memuru adaylarımız için eğitimlerimiz 30 Ocak 2016 tarihinde başlayacaktır.

Eğitimlerde adayların derslere yönelik   % 80 devam zorunluluğu bulunmaktadır.

Esenler Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nin program yoğunluğu sebebi ile eğitimler Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Haliç Yerleşkesi’nde yapılacaktır.

Esenler Belediyesi bünyesinde İngilizce dil eğitimi almaya hak kazanan kabin memuru adayları için;

Eğitim Merkezi Adresi:

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Haliç Yerleşkesi – B Blok

Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:12/A

Beyoğlu / İSTANBUL

İletişim tel: 0212 521 81 00

Üsküdar Belediyesi bünyesinde İngilizce dil eğitimi almaya hak kazanan kabin memuru adayları için;

Eğitim Merkezi Adresi:

Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi

Barbaros Mahallesi Sırma Perde Sokak No:23

Altunizade / Üsküdar  (Capitol AVM arkası)

İletişim tel: 0216 474 24 78

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Proje Yönetim Merkezi olarak eğitimlere hak kazanan Kabin Memuru adaylarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.